• sq
  • en
  • it
  • fr
  • de
  • es
Top

Author: ticket

5 Jun

Parku Kombëtar i Butrintit, një shije mesdhetare

Butrinti është pasuri botërore e mbrojtur nga UNESCO-ja që orej 1992 dhe është një nga vendet më të bukura që mund të vizitohen në Evropë. Atmosfera e tij speciale është krijuar nga kombinimi i arkeologjisë me natyrën që nuk gjendet asgjëkund në Mesdhe. Qendra e Butrintit...

5 Jun

Parku Arkeologjik i Apollonisë, një destinacion i ri në rritje

Parku Kombëtar Arkeologjik i Apollonisë është një nga destinacionet më të rëndësishme turistike të qarkut të Fierit e më gjerë, i cili këtë sezon turistik po tërheq një numër të konsiderueshëm vizitorësh vendas e turistë të huaj. Rihapja e muzeut arkeologjik, përmirësimi i infrastrukturës...